Перець гострий
Гострий перець - пекуча користь
Гострий червоний перець нерідко називають «чилі». Назва походить родом з ацтекського мови і не має нічого спільного з країною Чилі або позначенням рівня гостроти рослини.
Тривалий період перець був обов'язковим складовим компонентом раціону американських індіанців. Відомий мандрівник Христофор Колумб був одним з перших європейців, яким вдалося спробувати це дивніше рослина, і вже в 15 столітті цей товар з'явився в декількох європейських містах.
Опис
Рослина нерідко досягає висоти близько 60см, відрізняється стеблами гіллястого плану і листям еліптичної форми. квіти можуть бути білого кольору або брудно-сірого з фіолетовими відтінками; плоди мають гірко-гострий смак і виглядають як малосочная околоплодники; перці деяких сортів схожі на хобот слона або на кулі; колір рослин може варіюватися від червоного, жовтого і до темно-зеленого.
Завдяки своїй пекучості, основні речовини перцю впливають на смакові рецептори, активно сигналізуючи в мозок. Після такого впливу, у людини підвищується рівень ендорфіну в крові, частішає пульс і прискорюється потовиділення. Завдяки цим особливостям, рекомендується активно є гострий перець в період зимової хандри.
Насіння і тоненька перегородка вважаються найгострішими, тому нерідко в процесі консервування на зиму ці елементи прибираються. У великих кількостях перець шкідливий і може викликати проблеми кишково-шлункового тракту, а в маленьких дозах він позитивно впливає на зниження цукру в крові і здатний вбивати певні ракові клітини.
Великий асортимент передбачає можливість вибору серед понад 100 пропозицій. Все насіння найгострішого перцю в Україні надійно упаковуються за допомогою протекційних матеріалів, гарантуючи цілісність і свіжість продукції. Ви можете замовити насіння гострого перцю поштою і отримати їх в зазначеному відділенні буквально через 2-3 дня. Ціна насіння гострого перцю залежить від багатьох факторів, ознайомитися з якими можна на сайті компанії